Tel: 021/9003

Amalia Sterescu – speaker la evenimentul tau

Leadership, Educatie, Outsourcing, Speech motivational

De ce ai alege să fiu speaker pe agenda evenimentului tau?

1) Un prim aspect ce mă diferențiază ca speaker profesionist, în Romania,  este diversitatea de subiecte pe care le pot aborda  – datorită experienței mele de 16 ani de leader format la școala marilor corporații dar si datorită experienței de antreprenor din ultimii 3 ani, în mediul de afaceri românesc. Așadar pot susține cu ușurință discursuri pe teme legate de leadership, educaționale, motivaționale ca de exemplu:

Vreau ofertă

 

2)  Un alt aspect care mă diferențiază ca speaker profesionist se leagă nu numai de experiența mea de management al unor echipe locale si internaționale dar și de investiția constantă pe care am făcut-o în pregătirea mea ca speaker: m-am instruit direct cu John Evans, John Thompson, Dr. Richard Bandler sau Paul McKenna in public speaking, persuasiune, aplicabilitate NLP in public speaking, limbaj non verbal si alte elemente importante în livrarea unui speech.

 

3) Un alt diferențiator este cu siguranță practica intensivă pe scenele diverselor evenimente de business din România și nu numai: începând cu 2012 am fost speaker la mai multe evenimente de business locale si internaționale (aproximativ 80 de evenimente intre 2012-2014). Ca rezultat –  am fost desemnată cel mai popular speaker la evenimentele  ”Femei în Afaceri” in 2012 si cel mai popular speaker ”Business Days” – 2013.

 

4) Incepând cu 2013 am fondat Public Speaking School – prima școală oficială de public speaking din România pentru antreprenori, manageri, profesiuni liberale dar și pentru studenți. In 2015 am lansat campania introducerii public speaking ca materie opțională în școlile de stat proiect în urma căruia voi instrui voluntar 50 de profesori din 12 școli din București.

Vreau ofertă

 

Aştept cu drag ideile de colaborare fie pe adresa de e-mail: office(@)amaliasterescu.ro, fie pe reţelele de socializare pe care am cont:

Linkedin

Facebook

Twitter