Tel: 021/9003

Cursanți, Testimonial

Magda Ropotan – Innovation Catalyst

“Nu te îngrijora. Public Speaking se învață!” mi-a răspuns Amalia la primul email trimis de mine atunci când m-am hotărât să urmez cursul de Public Speaking cu ea. Eu aveam experiența lucrului cu grupuri însă am evitat întotdeauna să vorbesc la conferințe. Și da, am început să învăț!

În doar o zi de curs, o zi în care Amalia a lucrat doar cu mine, am înlăturat rând pe rând temerile și preconcepțiile mele. Cursul este aplicat, cu multe exemple și exerciții practice. Și cel mai mult mi-a plăcut că nu a trebuit să practic în fața mai multor ochi, la fel de speriați ca și mine :-), așa cum se întamplă în alte cursuri. Amalia m-a filmat de câteva ori și apoi cu răbdare, am discutat elementele importante de îmbunătățit. Am aflat secretele speakerilor profesioniști și am înțeles că, la fel ca în orice proiect important din viață, pregătirea și practica sunt esențiale. 

Nu am devenit un public speaker profesionist după acest curs. Mai am mult de lucru. Am înțeles însă ce trebuie să fac și sper ca,  de acum înainte, atunci când situația o va cere, să pot să îmi onorez publicul cu adevărat! Mulțumesc, Amalia!