Tel: 021/9003

Școala de moderatori de evenimente

Moderarea profesionistă a conferințelor, atent pregătită si aptă să transforme un eveniment într-un succes – devine o aptitudine rară în contextul în care piața abundă de evenimente iar moderatorii instruiți cu rezultate recunoscute – pot fi numărați pe degete.

Pe baza experienței mele personale de public speaker activ pe piața din Romania dar și în baza experienței mele de facilitator/moderator – lansez aici unul din puținele programe de pregătire intensivă a moderatorilor de evenimente de business din România.

Îmi propun astfel să pregătesc moderatori care să înțeleagă corect obiectivele unui eveniment de business, nevoile auditoriului dar si pe cele ale speakerilor sau sponsorilor, moderatori informați si atenți observatori ai tendințelor din diverse domenii, moderatori apți sa gestioneze cu eleganță momente decisive in succesul unui eveniment!

Sper astfel să generez o schimbare în mentalitatea multor organizatori de evenimente locale ce consideră că o față plăcută, o voce interesantă, un microfon si un clipboard – pot fi suficiente pentru o moderare de succes. Mediocră poate dar pentru o moderare de succes mai avem nevoie de ceva ingrediente pe care le ofer in cadrul unui program intensiv.

 

Cui se adresează?

Tuturor profesioniștilor interesați să-si cultive abilitatea de a modera un eveniment de business indiferent de background-ul lor profesional pentru că sunt pasionați de comunicare și de dorința de a adăuga valoare evenimentului în care se implică.

 

Cum sunt cursurile?

Cursul se concentrează pe poziţionarea cursantului ca moderator în piaţa locală, pe etapele pregătirii unei moderări , pe elementele cheie într-o moderare de succes, pe importanţa înţelegerii nevoilor audienţei şi a manierei de a interacţiona cu ea, pe abilitatea de a jongla cu nevoile organizatorilor, speakerilor, auditoriului dar si a sponsorilor, pe utilizarea limbajului non verbal şi a altor mijloace menite să creeze o moderare de succes, pe importanța interpretării feedback-ului imediat si a replierii in situatii de urgentă.

Programul abundă în exerciţii practice , perfecţionarea abilităţilor făcându-se prin simulări condimentate cu multe exemple din experienţa Amaliei Sterescu (www.amaliasterescu.ro).

Filmarea prestaţiilor individuale se face de mai multe ori în cadrul sesiunii, fiind însoţite de feedback-ul facilitatorului;

 

Durata

2 zile

 

ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ

COST: la cerere, în urma stabilirii programului personalizat

 

Detalii si inscriere la office@amaliasterescu.ro